Follow Us On

Étrendrendtervezés

30000 Ft

Személyre szabott, sport specifikus, vagy betegségek kezelésére

Sok éves tapasztalatokra épülő, egyénileg kialakított alap fogyasztó, vagy speciális életmódváltó programok, melyek abszolút a megrendelő, személyes igényei és szükségletei alapján vannak összeállítva. Fogyasztó, tömegnövelő, sportág specifikus, különböző betegségek kezelésére kialakított étrendek.

Az általam készített programok, legtöbb esetben, nem 8-12 hétig alkalmazható kúrák, hanem holisztikusan a természetgyógyászati alapokra kialakított életmódváltó programok. Pontosan ezért megjelenhet benne a méregtelenítés a vastagbél optimalizálás a vese és máj tisztítás vagy regenerálás is. Ugyanakkor beilleszthető méregtelenítési eljárások és egyéb, az étrendet támogató megoldások.

A programok megírását 2 hét átfutási idővel tudom vállalni és természetesen minél több és pontosabb leírást, ha kell orvosi leleteket, labor eredményt stb. kapok, annál pontosabb tervet tudok garantálni. Amennyiben szükséges, szívesen konzultálok kezelőorvosával.

Kérem, NE rendeljen étrendet, amennyiben nem készült fel arra, hogy valószínű a nassi, csoki, kekszek és egyéb életet károsítható alapanyagok, színezék és tartósítószereket tartalmazó élelmiszerek, nem fognak az étlapján szerepelni, mint ahogy azok az összetevők sem, ami Önnek nem javasolt.

A programok megírása és kézhezvétele után, konzultálunk, át és megbeszéljük a tervet, ez után 2 hetente várom az eredményeket a beszámolókat. Így kontroll mellett érheti el a célját.

SKU: edzesterv-rendeles-1 Kategória:
A weboldalamon cookie-kat használok, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassam.
ElfogadomPrivacy Settings

GDPR