Follow Us On

Általános szerződési feltételek

A www.gabriellabankuti.com Webáruházban kizárólag elektronikus úton – interneten keresztül – a www.gabriellabankuti.com weboldalon keresztül lehet vásárolni.
Bánkuti Gabriella ev. Későbbiekben (BG)a vonatkozó jogszabályok szerint tájékoztatja Ügyfeleit a következőkről:

 1. A megkötendő szerződés nem minősül írásba foglalt szerződésnek.
 2. Az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához különösen a következő eszközöket biztosítja SM. Az Ügyfélnek a saját e-mail címét és jelszavát megadnia. Ahol számnak kell szerepelnie ott csak számot fogad el a rendszer. A rendelés után visszaigazoló e-mailt küld Társaságunk, és ha valamilyen hibát észlel az Ügyfél, 24 órán belül még jelezheti a hibát, és Társaságunk a kérésének megfelelően javítja azt.
 3. Magyar nyelven lehet szerződni.

A honlap üzemeltetője: Bánkuti Gabriella ev., Későbbiekben (BG)

Székhely: 1158. Bp. Thököly út 54.

Adószám: 68956358-1-42

Nyilvántartási szám: 52490550

E-mail: spartanfitt@gmail.com

Tel: +36204974141

Az oldalon kínált szolgáltatások készítője és eladója BG. Későbbiekben megbízásában Bánkuti Gabriella.

A szerződő ügyfél (továbbiakban Ügyfél) az BG weboldalán (www.gabriellabankuti.com) történt megrendeléssel egyoldalú, ajánlati kötöttséggel járó jognyilatkozatot tesz BG felé, amely ajánlati kötöttség a BG által tett visszaigazolás megtételéig (megrendelés elfogadása), de legfeljebb 48 óráig áll fenn. A Felek között az adásvételi szerződés a megrendelés SM által történő elfogadásával (visszaigazolás 48 órán belül) jön létre a Felek között. A megrendelés elküldésével az Ügyfél elfogadja az alábbiakban olvasható általános szerződési és szolgáltatási feltételeket.

A megrendelés önmagában az Ügyfél számára nem formál jogot a szolgáltatás követelésére, amennyiben az általa megadott név, e-mail cím, kiszállási cím valótlan vagy képviseleti jogosultság nélkül más nevében köt szerződést.

MEGRENDELÉS

Megrendelésének leadásával Ön kifejezi azon szerződéskötési szándékát, hogy a kiválasztott terméket BG -től azaz, a www.gabriellabankuti.com webáruház üzemeltetőjétől meg kívánja vásárolni.

A megrendelést csak akkor áll módunkban elfogadni, ha az Ügyfél a megrendeléshez szükséges valamennyi mezőt hiánytalanul/megfelelően kitölti. A hibás adatokból eredő hibás vagy késedelmes teljesítésből eredő károkért BG-t semmilyen felelősség nem terheli.

A mindenkori vételár a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely nem tartalmazza az ÁFA-t (jelenleg 27%)-t, mert BG alanyi adómentes, azaz a számlákon AAM jelölés szerepel. Kizárólag, csak magánszemélyek tudnak szolgáltatást rendelni.

Az “AAM (alanyi adómentes)” áfa-kód akkor alkalmazható, ha a számla kibocsátója alanyi adómentes státusú és a számlát ezen minősége alatt eljárva állítja ki, s ezért nem számít fel áfát.

BG minden esetben AAM -s számlát állít ki az ügyfél részére.

A számlán szereplő szolgáltatás TEÁOR azonosítója minden esetben a következő: 93.04 – Fizikai közérzetet javító szolgáltatás és /vagy 96.09 – Mns egyéb személyi szolgáltatás és/ vagy 85.51 – Sport, szabadidős képzés.

A www.gabriellabankuti.com -on közzétett árak változtatásának jogát fenntartjuk azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép életbe. A módosítás a már megrendelt áruk vételárát nem befolyásolja.

Telefonon és e-mailben leadott rendeléseket nem tudunk teljesíteni.

Webáruházunkban egyszerűen, biztonságosan tudja leadni rendeléseit. Amennyiben probléma merülne fel a rendelése során, kérjük lépjen kapcsolatba velünk: spartanfitt@gmail.com e-mail címen.

Amennyiben webáruházunk elfogadta megrendelését, e-mailben értesítést küldünk erről (visszaigazolás), az adásvételi szerződés ekkor jön létre a Felek között.

Kérjük, hogy bármilyen reklamáció esetén az e-mailben megadott visszaigazoló levélre hivatkozzon!

Megrendelés menete:

 1. amennyiben tetszik a termék X-el tegye a kosarába
 2. ha még sem szeretné, ugyan így X-el eltávolíthatja
 3. Megrendelés véglegesítése után, adja meg pontos e-mail címét illetve itt van lehetősége egyéb megjegyzést, kérést rögzíteni
 4. Amennyiben ez meg van, válassza ki a fizetési módot
 5. a fizetésről/ megrendelésről kapni fog egy visszacsatoló e-mailt, itt újra ellenőrizheti a megrendelt szolgáltatást
 6. a számlát elektronikusan küldjük ki a megadott e-mail címre
 7. Bármilyen kérdése van, elakadna a megrendelésben, vagy azt módosítaná, jelezze nekünk a spartanfitt@gmail.come-mail címen.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

A kosár tartalmának megtekintésekor mindig láthatja, hogy a leadott rendelés mennyibe kerül.

A szolgáltatások mellett, mindig feltüntetjük az aktuális árát a szolgáltatásnak.

STRIPE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A megrendelt termék vételárának rendezése a STRIPE rendszere keresztül történik.  A sikeres kifizetésről visszaigazoló e-mailt küldünk. A kifizetett és beérkezett összeg után a számlát elektronikusan küldünk el a megadott e-mail címre.

SZOLGÁLTATÁSOK

Személyi edzés: Telefonos egyeztetés és konzultáció után lehet igénybe venni. Sok esetben várólista van. Felhívom a kedves jelentkezők figyelmét, hogy személyi edzésre, 1 hónap próbaidővel veszek fel új klienst. Az 1 hónap próbaidő után, közösen döntünk, hogy tudjuk-e együtt tovább folytatni, megfelelően haladtunk a kitűzött, reális cél irányába. 24 órán belüli időpont lemondás van, (kivétel baleset, haláleset, egyéb.), egyéb esetben teljes összeget felszámolok.

Online és Live edzés: Virtuálisan, az internet segítségével lehet igénybe venni ezt a szolgáltatást, ami zárt csoportban működik. Hetente 2-3 új Live-ban, vagy online-ban leadott videóval nő a már fent lévő anyagok száma. Bővebb információt a csoportba való jelentkezés után (e-mail cím megadása) e-mailen küldöm.

A csoportba való jelentkezés esetén 1 nap próbanapot biztosítunk, amely idő alatt, teljesen áttekinthetők az edzések típusai, erőssége, fajtái. A próbanap után az Ügyfél véglegesíti az átutalással az igényét, így az áttekintés után ne áll módomban elfogadni a visszamondást.

Az ügyfélnek kell biztosítania megfelelő internet elérést és működő e-mail címet.

Edzésterv rendelés: Személyre szabott terv, a megadott információk, feltöltött képek alapján készül. Az elkészített tervekért igen, a feladatok helyes végrehajtásáért viszont nem vállalom a felelőséget. Amennyiben úgy érzi, hogy szüksége lenne arra, hogy a gyakorlatok helyes kivitelezését is megtanulja, jelentkezzen az edzésterv leedzésére is a spartanfitt@gmail.com e-mail címen. Anyag feldolgozás 14 nap, amennyiben minden szükséges információ beérkezik. Az ügyfélnek kell biztosítania megfelelő internet elérést és működő e-mail címet.

Étrendtervezés: Személyre szabott terv, a megadott információk, laboreredmények alapján készül. Az elkésztett tervek életmódszakértő-szakterapeuta végzettségem alapján 3 generációra feltérképezve készítem el, holisztikus szemlélettel.

Anyag feldolgozás 14 nap, amennyiben minden szükséges információ beérkezik.

Amennyiben az Ügyfél nem képes, nem tudja az általam elkészített tervet betartani, ez nem az én felelőségem. Az én felelőségem a terv szakszerű elkészítése. Az ügyfélnek kell biztosítania megfelelő internet elérést és működő e-mail címet.

Személyes konzultáció: lehetőség személyes találkozóra, feltérképezésre, felmérésre.

E-mail: spartanfitt@gmail.com

Tel.: +36204974141

Fellépés rendelés magánszemélyeknek, cégeknek, egyesületeknek:

E-mail: spartanfitt@gmail.com

Tel.: +36204974141

Szobafitnesz: Ingyenes tartalom a youtube csatornámon

Előadás rendelés magánszemélyeknek, cégeknek, egyesületeknek:

E-mail: spartanfitt@gmail.com

Tel.: +36204974141

Ajándékkártya rendelés: Találja ki mit szeretne és mi elkészítjük Önnek az ajándékkártyát, amit digitális verzióban e-mailen küldünk el. Önnek csak nyomtatnia kell.

E-mail: spartanfitt@gmail.com

Tel.: +36204974141

Az Ügyfél a termék átvételétől számított 14 napon belül a vásárlástól indokolás nélkül elállhat. Az elállási jog gyakorlásának előfeltétele a rendelést követően, de még 14 napon belül.

Elállás esetén a BG köteles az Ügyfélnek a megfizetett szolgáltatási árat legkésőbb az eredeti számla átadását követő 14napon belül visszatéríteni.

A Polgári Törvénykönyv és a 45/2014. (II.26.) kormányrendelet alapján csak a magánszemélyek (természetes személyek) minősülnek fogyasztónak. Csak a fogyasztókat illetik meg internetes vásárlás esetén a fogyasztói jogok (így az indokolás nélküli elállás joga is)

Elállási jog esetén így járjon el:

Írja meg a spartanfitt@gmail.com e-mail címre

 1. a megrendelt szolgáltatást
 2. csatolja hozzá, az elektronikusan kiküldött számlát
 3. Indokolja pár sorban az elállás okát
 4. Válasszon, hogy a kifizetett összeget ajándékkártya- utalvány formájában kéri, vagy a teljes összeg visszautalását.
 5. írja meg a visszautaláshoz szükséges bankszámlaszámát, nevét, címét, külföldi bankszámla azonosítót, amennyiben szükséges
 6. (Az eladó vállalkozás internetes honlapján is biztosíthatja a fogyasztó számára az elállási jog gyakorlását. Ebben az esetben a vállalkozás tartós adathordozón haladéktalanul visszaigazolja a fogyasztói nyilatkozat megérkezését.)

BG vállalja, hogy stornó számlát küld az Ügyfélnek, amennyiben jogos az elállás és visszafizetés 14 napon belül.

Ha a fogyasztó a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22. §-nak megfelelően eláll a szerződéstől, az Eladó legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket.

BG visszatérítési kötelezettsége kizárólag a fogyasztói árra vonatkozik.

SZEMÉLYES ADATOK

BG vállalja, hogy az Ügyfél adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, azokat harmadik félnek nem adja át. Az adatok kezelésekor a mindenkor hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően járunk el.

FELELŐSSÉG

BG biztosítja, hogy a megrendelt szolgáltatás, a bejött adatok, információk feldolgozása után, 14 napon belül elektronikusan, az Ügyfél által megadott e-mail címre megérkezzen. Az ügyfélnek kell biztosítania megfelelő internet elérést és e-mail címet.

Ezen felül BG, sem partnercégei nem vállalnak semmilyen felelősséget az esetleges következményekért, melyek a szolgáltatás igénybevételével, azt követően vagy azzal párhuzamosan léptek fel.

A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

A www.gabriellabankuti.com webáruházában való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az internet technikai és műszaki korlátjainak ismeretét, illetve a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását. BG nem felelős semmilyen kárért, amely a www.gabriellabankuti.com -hoz való csatlakozás miatt következett be. A látogató felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait az adathalászoktól.

BG bárminemű teljes anyagi felelőssége nem haladhatja meg az Ügyfél által a termékért fizetett összeget.

BG szabadon – minden külön értesítés nélkül – módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait, valamint a termékek árát a www.gabriellabankuti.com webáruházban. A változás / módosítás a webáruházban történő megjelenéssel lép hatályba, a BG által visszaigazolt vásárlásokat nem érinti, azokat SM a visszaigazolás szerint teljesíti.

BG mindent megtett annak érdekében, hogy weboldala visszaadja szolgáltatások teljes leírását. Amennyiben kérdés merülne fel Önben, kérem jelezze a E-mail: spartanfitt@gmail.com /Tel.: +36204974141 elérhetőségeken.

IRÁNYADÓ JOG, ILLETÉKESSÉGI KIKÖTÉS

A Felek jogviszonyára a magyar jog irányadó.

A Felek mindent megtesznek annak érdekében, hogy közöttük a jelen Szerződéssel összefüggésben esetlegesen keletkező vitát közvetlen tárgyalások útján rendezzék. Arra az esetre, ha ez nem járna eredménnyel, a Felek kikötik/ a Megrendelő a vásárlással elfogadja – ügyértéktől függően – a Pesti Központi Kerületi Bíróság vagy a Fővárosi Bíróság, mint elsőfokú bíróság kizárólagos illetékességét.

AZ OLDAL ÜZEMELTETŐJE

A honlap üzemeltetője: Bánkuti Gabriella ev.

Székhely: 1158. Bp. Thököly út 54.

Adószám: 68956358-1-42

Nyilvántartási szám: 52490550

E-mail: spartanfitt@gmail.com

Tel.: +36204974141

A tárhely szolgáltatója: AZ-NET Alfa Kft.

Technikai ügyfélszolgálat
Cím: 1046 Budapest, Fóti út 87. I. em.
Megközelíthető a Fóti út és a Nádor utca felől.
Tel: (06-1) 410-7209
E-mail: support@az-net.hu

Abban az esetben, ha a Látogató bármilyen formában megsérti a jelen Szerződési és jogi feltételekben foglalt szabályokat, akkor az üzemeltető, BG. szabadon érvénytelennek nyilváníthatja az ügyfél megrendelését.

Az Ügyfél a termék megrendelésével kijelenti, hogy a jelen szerződési és jogi feltételeket elfogadja!

Ha el akarja olvasni az ide vonatkozó jogszabályokat, klikkeljen az alábbi linkekre:

17/ 1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről

 1. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről

2005.évi CLXIV. törvény a kereskedelemről

Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény:

 http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1300005.TV

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól:

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1400045.KOR

 1. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről:

 http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=a0100108.tv

A weboldalamon cookie-kat használok, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassam.
ElfogadomPrivacy Settings

GDPR