Légiósokat edzett a fitneszkirálynő

A világ legkeményebb hadseregeként él mindenki tudatában az idegenlégió. Mit keres akkor ott egy fitneszedzőnő? Órát tartott a világ legkeményebb katonáinak. Egyikük sem mosolyogta meg Bánkuti Gabriellát (34), hanem fegyelmezetten lenyomták vele a spártai harcos nevű edzésprogramot, kifulladásig. A legdurvább kiképzéshez szokott légiósokat alaposan leizzasztotta a magyar fitneszedző. 

- Egy kedves barátom segítségével jött a lehetőség, aki szintén kint szolgált a légióban, az ejtőernyősezrednél. Ő hívta fel a katonák kiképzését szervező sportiroda vezetőjének figyelmét arra, hogy én vagyok a Spartan-fighter edzések kelet-európai képviselője, vezető edzője. Ez a fajta tréning megfelelő a katonák változatosabb és hatékonyabb edzésére, ezért tettek egy próbát, bevezető jelleggel, a napi parancsban kiírt reggeli sportfoglalkozás keretében megtarthattam a tréninget. - mesélte Gabriella.

- Olyan fegyelmezett és magabiztos légkör veszi körül őket, amivel eddig még nem találkoztam, és nem gondoltam, hogy ilyen kondícióban vannak - méltatta Gabriella a légiósokat. 

(Blikk, V.J.Z.)